Followers

Pages

Tuesday, 22 November 2011

Malaysia Menang !!

Hey readers ! jerit sekali.. yeeaahhh Menang ! hahha.. suke x suke x bile malaysia menang ? mestilaa suke nokk ! bhahha.. fara bukak je blog mak aii ramai nyer da update sal menang bola kan.. teehee.. excited nyer u olls.. bhaha.. fara nie jee yg ketinggalan baru nak update.. yela fara bz laa x sempat nak update sal bola nie.. p memang TAHNIAH, BANGGA jadi ANAK MALAYSIA.. teehee.. pemain Malaysia memang terbaek kot.. dengan bersusah payah fizikal dan mental akhirnya Malaysia membawa pulang 'Ibu Pingat Emas' bhaha..

Terima kasih awak2 semua dia atas.. keranamu
Malaysia Menang !

Apek ! sy suke awak..
awaklaa penyelamat pasukan Malaysia taw..
tq awak.. suke2.. awak Hebat !


Badrul Bakhtiar penyelamat di saat2 terakhir..
tq awak ! awak pon hebat n cool !

Okay readers, fara taw fara lambat update pasal nie tapi fara nak update jugak pasal nie sebab fara suke Malaysia Menang ! Malaysia Boleh ! yeah ! bhaha.. awak2 semua mesti cuak giler kan semalam sam macam fara jugak.. oii takoot.. tengok bola mcam tengok citer hantu.. tutup mata kalau bola dekat dengan gol.. bila da dengar penyokong Malaysia sorak ! fara pon sorak jugak.. GOL !!! yeyeyyeye... *macam budak2 bertepuk amai2 dengan anak buah.. bahaha.. GIVE ME TEN BEBEH !

Excited bola belum habis lagi.. tapi sampai cnie je ye.. nanti awak2 semua busan plak dengar fara cakap benda yang sama.. teehee.. k bai2 semua..
Assalamualaikum...

----> Abaikan tarikh post diatas yer sebab setting date xbetol.. teehee..

Thanks for reading..
Enjoy yaw ! :P


2 comments:

Q_alya said...

tengok citer hantu pon tak seseram nengok bola ni lah. Hihi. Nice entry dear <3

faramirol said...

hehe.. maceh.. taw xpe.. lagi penat dari org yg bermain bola.. haha..

Tuesday, 22 November 2011

Malaysia Menang !!

Hey readers ! jerit sekali.. yeeaahhh Menang ! hahha.. suke x suke x bile malaysia menang ? mestilaa suke nokk ! bhahha.. fara bukak je blog mak aii ramai nyer da update sal menang bola kan.. teehee.. excited nyer u olls.. bhaha.. fara nie jee yg ketinggalan baru nak update.. yela fara bz laa x sempat nak update sal bola nie.. p memang TAHNIAH, BANGGA jadi ANAK MALAYSIA.. teehee.. pemain Malaysia memang terbaek kot.. dengan bersusah payah fizikal dan mental akhirnya Malaysia membawa pulang 'Ibu Pingat Emas' bhaha..

Terima kasih awak2 semua dia atas.. keranamu
Malaysia Menang !

Apek ! sy suke awak..
awaklaa penyelamat pasukan Malaysia taw..
tq awak.. suke2.. awak Hebat !


Badrul Bakhtiar penyelamat di saat2 terakhir..
tq awak ! awak pon hebat n cool !

Okay readers, fara taw fara lambat update pasal nie tapi fara nak update jugak pasal nie sebab fara suke Malaysia Menang ! Malaysia Boleh ! yeah ! bhaha.. awak2 semua mesti cuak giler kan semalam sam macam fara jugak.. oii takoot.. tengok bola mcam tengok citer hantu.. tutup mata kalau bola dekat dengan gol.. bila da dengar penyokong Malaysia sorak ! fara pon sorak jugak.. GOL !!! yeyeyyeye... *macam budak2 bertepuk amai2 dengan anak buah.. bahaha.. GIVE ME TEN BEBEH !

Excited bola belum habis lagi.. tapi sampai cnie je ye.. nanti awak2 semua busan plak dengar fara cakap benda yang sama.. teehee.. k bai2 semua..
Assalamualaikum...

----> Abaikan tarikh post diatas yer sebab setting date xbetol.. teehee..

Thanks for reading..
Enjoy yaw ! :P


2 comments:

Q_alya said...

tengok citer hantu pon tak seseram nengok bola ni lah. Hihi. Nice entry dear <3

faramirol said...

hehe.. maceh.. taw xpe.. lagi penat dari org yg bermain bola.. haha..