Followers

Pages

Wednesday, 23 November 2011

Bila penyakit M datang !

Hey readers ! awak2 taw tak tajuk entry tuu ape ? meh dekat cnie meh.. fara citer.. teehee.. Penyakit M itu adalah.. Jeng..jeng.. Penyakit MALAS.. bhhaha.. ade satu malam tuu fara suruh abg long fara snap pix fara pakai rantai OWL tuu.. rantai tuu fara beli online kat Banana Shop's.. tuan kedai online tuu suruh fara hantar pix kat dia sebab nak letak dalam album dia di Banana Shop's Facebook.. teehee.. sape nak beli.. p laaa beli.. comel2 gitu lol.. *promote jap.. ok2 sambung balik, masa fara nak snap pix tuu fara penyakit M fara datang iaitu fara malas nak pakai tudung.. so, fara pakai cenggini je awak2..


Aik ? mesti awak2 semua pikir fara letak pix yang x pakai tudung kan ? ayoyo.. tembak idung tu kang ! teehee.. fara pakai cenggini jee.. cara fara pakai slumber giler.. pakai inner neck n shawl.. fara hanya guna satu jarum jek.. shawl tuu fara main letak jee atas kepala.. teehee.. tapi x pe asal kan menjadi bentuk tudung.. bhaha..

Jeng2.. omey x omey x ? *erkk gedix berbenta.. bahhaa.. TQVM laa kat abg long fara sebab dia yang ambil pix fara.. abg long fara nie photographer tuu yang suruh dia ambil pix fara tuu.. teehee.. fara plak berangan nak jadi model kan.. bhaha.. fara ambil banyak sangat pix malam tuu.. tapi tunggu entry fara nanti ek.. nanti fara tunjuk pix2 tuu.. ok sayangs2.. teehee.. k bai2..
Assalamualaikum..

Thanks for reading..
Enjoy yaw ! :P

5 comments:

Marrissa Nadjiha said...

salam farah... :) cantik awak...hehe..
nak try lah tengok Banana Shop's tue

faramirol said...

maceh marissa.. hehe.. awak lgi omey2.. tengok laa kat banana shop's tuu mcam2 ada.. hehe..

Marrissa Nadjiha said...

hehehe... :D ye ye..comel je kn.. murah plak tue..

faramirol said...

a,ah.. hehe.. kamera lomo tu cute kan ?

faramirol said...

marissa, soe ye sebab pakai nama faramirol.. hehe.. faramirol nie ac livejournal.. fara punye ac gmail ade prob cket.. hehe.. soe kompius x ? hehe

Wednesday, 23 November 2011

Bila penyakit M datang !

Hey readers ! awak2 taw tak tajuk entry tuu ape ? meh dekat cnie meh.. fara citer.. teehee.. Penyakit M itu adalah.. Jeng..jeng.. Penyakit MALAS.. bhhaha.. ade satu malam tuu fara suruh abg long fara snap pix fara pakai rantai OWL tuu.. rantai tuu fara beli online kat Banana Shop's.. tuan kedai online tuu suruh fara hantar pix kat dia sebab nak letak dalam album dia di Banana Shop's Facebook.. teehee.. sape nak beli.. p laaa beli.. comel2 gitu lol.. *promote jap.. ok2 sambung balik, masa fara nak snap pix tuu fara penyakit M fara datang iaitu fara malas nak pakai tudung.. so, fara pakai cenggini je awak2..


Aik ? mesti awak2 semua pikir fara letak pix yang x pakai tudung kan ? ayoyo.. tembak idung tu kang ! teehee.. fara pakai cenggini jee.. cara fara pakai slumber giler.. pakai inner neck n shawl.. fara hanya guna satu jarum jek.. shawl tuu fara main letak jee atas kepala.. teehee.. tapi x pe asal kan menjadi bentuk tudung.. bhaha..

Jeng2.. omey x omey x ? *erkk gedix berbenta.. bahhaa.. TQVM laa kat abg long fara sebab dia yang ambil pix fara.. abg long fara nie photographer tuu yang suruh dia ambil pix fara tuu.. teehee.. fara plak berangan nak jadi model kan.. bhaha.. fara ambil banyak sangat pix malam tuu.. tapi tunggu entry fara nanti ek.. nanti fara tunjuk pix2 tuu.. ok sayangs2.. teehee.. k bai2..
Assalamualaikum..

Thanks for reading..
Enjoy yaw ! :P

5 comments:

Marrissa Nadjiha said...

salam farah... :) cantik awak...hehe..
nak try lah tengok Banana Shop's tue

faramirol said...

maceh marissa.. hehe.. awak lgi omey2.. tengok laa kat banana shop's tuu mcam2 ada.. hehe..

Marrissa Nadjiha said...

hehehe... :D ye ye..comel je kn.. murah plak tue..

faramirol said...

a,ah.. hehe.. kamera lomo tu cute kan ?

faramirol said...

marissa, soe ye sebab pakai nama faramirol.. hehe.. faramirol nie ac livejournal.. fara punye ac gmail ade prob cket.. hehe.. soe kompius x ? hehe