Followers

Pages

Saturday, 12 November 2011

Segmen Hujung Minggu | Mari Bedudun

Hey readers ! hari nie fara nak join contest lagi.. ok fara ngaku fara memang giler contest ! bhahah.. contest yg dibuat oleh c genk.. contest nyer ? ini.. jom tengok n jom join okeh ! hehe..

Syarat-syarat
 Buat tajuk entri :"Segmen Hujung Minggu | Mari Bedudun"
 Letak banner dan linkkan ke entri c genk okeh..
 Nyatakn asal korang dari negeri mana,dan cerita apa yang korang rasa patut nak cerita
 Dah siap??Hantar link entri korang ke entri c genk, bukan link blog ea
Tarikh tutup 13/11/11 jam 2 petang
 C genk tidak akan buat penyenaraian peserta taw awak-awak..hehe..
 
Untuk makluman c genk dan awak-awak semua..  fara nie sebenarnya berasal dari Besut, Terengganu alaaa yang dekat dengan Kelantan tuu.. teeehee.. ok, mesti awak2 semua akan pikir yang fara akan cakap pelat Terengganu kan ? contohnya, makang, wat nape ? kan ? sebenarnya fara tak cakap camtu.. fara cakap Kelantan.. contohnya, wak gapo ? make doh ko ? bhaha.. fara rasa orang yang asal dari Besut,Terengganu akan cakap same macam fara.. tak gitu ? teehee.. lagipon semua sedara mara fara n nenek fara orang Kelantan.. teehee.. cume sekarang fara duk di Putrajaya dengan kakak fara sebab fara study di Port Dickson.. teehee.. Mana jaoh kite pergi.. kite tetap ingat kampung halaman kite jugak kan ? teehee..
Fara rindu dengan kampung fara.. sape suke p Terengganu ? angkat tangan macam sy ( wat2 nampak taw ) bhaha.. ade macam2 taaw.. keropok losong n lekor yang asli dan sedap.. sekali makan nak lagi.. bhahha.. memang nyaman neyr kedok laaa kan.. bahhaa.. semua orang cakap, kalau orang timur suke manis2.. tats right dior ! teehee.. kat sane banyak kuih yang manis dan yang paling penting kuih yang korang tak pernh dengar namanya dan tak pernah sebut.. teehhee...
 
Okay.. panjang lebar plak fara bercakap kan.. nanti lenguh mata2 c genk nak baca entry fara nie.. teehee.. Last Word, 'RINDU KAMPUNG HALAMAN KU, TERENGGANU'
 
Ohh yaa, jangan lupe join segmen ini taw ! sonok ! bole share2 benda yang kami semua tak taw.. teehhee..
HEY HO LETS GO !  k bai2
Assalamualaikum..
 
Thanks for reading..
Enjoy Yaw ! :P

5 comments:

Little_Scha said...

sorry nak menyemak jap..hehe
dah buat duit dgn nuffnang?
churpchurp plak?
kalau blom jom sign up

http://www.churpchurp.com/fairypwencessblogspotcom/share/churpchurp-invite

c genk bah ne said...

terima kasih sudi join segmen genk
genk datang sini ^_^
jom dtg blog genk :D

http://genkcorner.blogspot.com/

farah honeym said...

hehe.. same2..

Diera Tekikushika said...

baru minggu ni free nk pergi bedudun kat blog awak. jom pergi blog saya meh =)

siti hidayah said...

Hye. datang singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/segmen-hujung-minggu-mari-bedudun.html

Saturday, 12 November 2011

Segmen Hujung Minggu | Mari Bedudun

Hey readers ! hari nie fara nak join contest lagi.. ok fara ngaku fara memang giler contest ! bhahah.. contest yg dibuat oleh c genk.. contest nyer ? ini.. jom tengok n jom join okeh ! hehe..

Syarat-syarat
 Buat tajuk entri :"Segmen Hujung Minggu | Mari Bedudun"
 Letak banner dan linkkan ke entri c genk okeh..
 Nyatakn asal korang dari negeri mana,dan cerita apa yang korang rasa patut nak cerita
 Dah siap??Hantar link entri korang ke entri c genk, bukan link blog ea
Tarikh tutup 13/11/11 jam 2 petang
 C genk tidak akan buat penyenaraian peserta taw awak-awak..hehe..
 
Untuk makluman c genk dan awak-awak semua..  fara nie sebenarnya berasal dari Besut, Terengganu alaaa yang dekat dengan Kelantan tuu.. teeehee.. ok, mesti awak2 semua akan pikir yang fara akan cakap pelat Terengganu kan ? contohnya, makang, wat nape ? kan ? sebenarnya fara tak cakap camtu.. fara cakap Kelantan.. contohnya, wak gapo ? make doh ko ? bhaha.. fara rasa orang yang asal dari Besut,Terengganu akan cakap same macam fara.. tak gitu ? teehee.. lagipon semua sedara mara fara n nenek fara orang Kelantan.. teehee.. cume sekarang fara duk di Putrajaya dengan kakak fara sebab fara study di Port Dickson.. teehee.. Mana jaoh kite pergi.. kite tetap ingat kampung halaman kite jugak kan ? teehee..
Fara rindu dengan kampung fara.. sape suke p Terengganu ? angkat tangan macam sy ( wat2 nampak taw ) bhaha.. ade macam2 taaw.. keropok losong n lekor yang asli dan sedap.. sekali makan nak lagi.. bhahha.. memang nyaman neyr kedok laaa kan.. bahhaa.. semua orang cakap, kalau orang timur suke manis2.. tats right dior ! teehee.. kat sane banyak kuih yang manis dan yang paling penting kuih yang korang tak pernh dengar namanya dan tak pernah sebut.. teehhee...
 
Okay.. panjang lebar plak fara bercakap kan.. nanti lenguh mata2 c genk nak baca entry fara nie.. teehee.. Last Word, 'RINDU KAMPUNG HALAMAN KU, TERENGGANU'
 
Ohh yaa, jangan lupe join segmen ini taw ! sonok ! bole share2 benda yang kami semua tak taw.. teehhee..
HEY HO LETS GO !  k bai2
Assalamualaikum..
 
Thanks for reading..
Enjoy Yaw ! :P

5 comments:

Little_Scha said...

sorry nak menyemak jap..hehe
dah buat duit dgn nuffnang?
churpchurp plak?
kalau blom jom sign up

http://www.churpchurp.com/fairypwencessblogspotcom/share/churpchurp-invite

c genk bah ne said...

terima kasih sudi join segmen genk
genk datang sini ^_^
jom dtg blog genk :D

http://genkcorner.blogspot.com/

farah honeym said...

hehe.. same2..

Diera Tekikushika said...

baru minggu ni free nk pergi bedudun kat blog awak. jom pergi blog saya meh =)

siti hidayah said...

Hye. datang singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/segmen-hujung-minggu-mari-bedudun.html