Followers

Pages

Thursday, 10 November 2011

Mega Giveaway by CikNad dan SyieraSalleh


Macam mana nak join?
  1. Buat satu entry mengenai Mega Giveaway by CikNad dan SyieraSalleh
  2. Tempek banner di post anda. 
  3. Letak gambar paling cantik korang ada. digalakkan edit. kami suka yang cantik2.
  4. Follow lah blog CikNad dan Syira Salleh untuk memudahkan kerja kitorang nanti...tapi kalau korang tanak follow pun tak pe...tak de paksaan ye.. 
  5. Tag dua orang rakan anda. Pastikan mereka tahu ye!
  6. Letakkan link entry korang kat post mereka okeh :)
  7. Jangan lupe FOLLOW CikNad dan Syira Salleh okeh .. DD;
Okeh.. senang saje meyh.. jom laa JOIN beramai-ramai.. sonok nie.. teehee.. fara taruhkan gambar fara yang nie..


Fara tag kepada dua orang kawan fara iaitu ;-

Teehee.. mudah-mudahan ada rezeki fara kan.. kalau tak de pon tak pe.. tapi JOIN contest macam nie memang HAPPENING giler.. Trimas untuk CikNad dan Syira Salleh sebab buat contest ini.. teehee.. ok, wish me luck !

Thanks for reading..
Enjoy yaw ! :P

2 comments:

SyiraSara said...

hehe thanks sweety join contest syira n ciknad ni!

Kalau da rezeki tak kemana gak kan..:)

wish u gudluckk!!

faramirol said...

tenkiu syiera.. hehe

Thursday, 10 November 2011

Mega Giveaway by CikNad dan SyieraSalleh


Macam mana nak join?
  1. Buat satu entry mengenai Mega Giveaway by CikNad dan SyieraSalleh
  2. Tempek banner di post anda. 
  3. Letak gambar paling cantik korang ada. digalakkan edit. kami suka yang cantik2.
  4. Follow lah blog CikNad dan Syira Salleh untuk memudahkan kerja kitorang nanti...tapi kalau korang tanak follow pun tak pe...tak de paksaan ye.. 
  5. Tag dua orang rakan anda. Pastikan mereka tahu ye!
  6. Letakkan link entry korang kat post mereka okeh :)
  7. Jangan lupe FOLLOW CikNad dan Syira Salleh okeh .. DD;
Okeh.. senang saje meyh.. jom laa JOIN beramai-ramai.. sonok nie.. teehee.. fara taruhkan gambar fara yang nie..


Fara tag kepada dua orang kawan fara iaitu ;-

Teehee.. mudah-mudahan ada rezeki fara kan.. kalau tak de pon tak pe.. tapi JOIN contest macam nie memang HAPPENING giler.. Trimas untuk CikNad dan Syira Salleh sebab buat contest ini.. teehee.. ok, wish me luck !

Thanks for reading..
Enjoy yaw ! :P

2 comments:

SyiraSara said...

hehe thanks sweety join contest syira n ciknad ni!

Kalau da rezeki tak kemana gak kan..:)

wish u gudluckk!!

faramirol said...

tenkiu syiera.. hehe